Stor tilfredshed med kadetternes sommertræf

Den 29. juni til 2. juli var 150 mennesker samlet på Femø, hvor Brandkadetter i Danmark (BiD) afholdt sommertræf. Danske Beredskaber er ejer af BiD-projektet, men samarbejder ikke mindst med Beredskabsforbundet om aktiviteterne. Forbundet sidder i BiD’s styregruppe og bidrog til træffet med sekretariatsbistand og en forplejningsenhed. Denne enhed kom fra Lolland-Falster med 14 frivillige, der typisk lagde 15-18 arbejdstimer om dagen hver.

Nye venner og sammenhold

Blandt brandkadetterne på træffet har 81 deltaget i den efterfølgende evaluering. Og 73 pct. har givet en glad smiley til, at træffet generel har været en god og sjov oplevelse, mens 27 pct. har givet en neutral smiley og ingen har givet en sur smiley. Evalueringen viser også, at 81 pct. syntes det var fedt, at være på hold med kadetter fra andre brandkadetkorps. Og 70 pct. meddeler, at de fik nye venner. Nye venner, sammenhold og fællesskab er meget fremtræden, når de skal nævne de tre bedste ting ved træffet.

52,5 pct. har givet en glad smiley til, at de gerne vil med på træffet en anden gang. 40 pct. har givet en neutral smiley. Og 7,5 pct. (seks af kadetterne) har givet en sur smiley.

Gode oplevelser og aktiviteter

29 af deltagerne fra arrangørside (instruktører og frivillige) har også deltaget i en evaluering. Den viser bl.a., at 68 pct. mener, træffet var super fedt, mens 32 pct. mener det var en okay oplevelse. 90 pct. har indtryk af, at kadetterne fik en super god oplevelse. 74 pct. mener, at aktiviteterne på træffet var super gode, mens 26 pct. mener det var ”okay, men ikke så godt”.

Lidt over halvdelen mener, at maden var okay eller rigtig god. Kun 7 pct. mener, den ikke var særlig god. Dog mener en del (24 pct.), at den godt kunne være mere spændende, mens 14 pct. mener, der ikke var nok. Blandt kommentarerne var der en del efterspørgsel på flere måltiderne hen over dagen til de unge i form af fx frugt.

Print alle sider