En af annoncerne fra Sønderjysk Forsikrings kampagne, som opfordrer sønderjyderne til at blive brandfolk.

En flyer til forsikringsselskabets erhvervskunder.

Forsikrings-selskab hjælper med at finde brandfolk

Arbejdet med at rekruttere deltids- og frivillige brandfolk får nu et boost i Sønderjylland.

Projektet Bliv Brandmand Nu, som drives af Beredskabsforbundet, har nemlig indgået et interessant samarbejde med selskabet Sønderjysk Forsikring.

Forsikringsselskabet har en lang tradition for at støtte de frivillige lokale brandværn i Sønderjylland. I år supplerer selskabet den økonomiske støtte med hjælp til at hverve nye frivillige mænd og kvinder til de sønderjyske brandværn.

”Vi vil gerne hjælpe de lokale brandværn, så de bliver endnu stærkere. De har hvert år brug for nye frivillige brandfolk og for virksomheder, der vil give deres medarbejdere lov til at løbe, når alarmen går,” siger Claus Dam, der er salgsdirektør i Sønderjysk Forsikring.

Hjælp til selvhjælp

Helt konkret er Sønderjysk Forsikring sponsor for kommende annoncer, foldere og nyhedsmails målrettet virksomheder, sportsarrangementer, unge på kørekurser og forsikringsselskabets egne kunder. Hertil kommer en underside på soenderjysk.dk, som linker til hjemmesiden blivbrandmandnu.dk

”Blivbrandmandnu.dk gør en kæmpe indsats for at rekruttere brandfolk, og den proces vil vi gerne støtte. Som forsikringsselskab er vi sat i verden for at hjælpe, når skaden er sket. Men kan vi på nogen måde styrke det lokale beredskab, så vi undgår eller begrænser skader, så er det jo endnu bedre,” siger Claus Dam. Sønderjysk Forsikring har selv to ansatte, som er frivillige brandmænd.

Beredskabsforbundets Torben V. Jensen, der er projektleder for Bliv Brandmand Nu, er begejstret for det nye samarbejde:

”Rekruttering af frivillige og deltidsbrandfolk kræver en enorm indsats. At være brandmand er det fedeste job, men det ved de færreste. Vi kæmper for at ramme alle med vores annoncer og tiltag, og derfor er det et vigtigt skridt, at vi nu kan komme længere ud med hjælp fra Sønderjysk Forsikring. Erhvervslivet spiller også en utrolig vigtig rolle i det danske beredskab, da virksomhederne en gang imellem skal lade deres ansatte løbe til brand i arbejdstiden, og det glæder mig, at vi nu med Sønderjysk Forsikrings hjælp når endnu mere målrettet ud til dem,” siger han.

Læs mere om Sønderjysk Forsikring her.

Læs mere om Bliv Brandmand Nu her.

En bannerannonce til brug på internettet.

Print alle sider