Nyt fra travl Mariagerfjord kreds..

Vi har her i Mariagerfjord ind imellem haft nogle travle perioder.

I maj måned var vi førstehjælpere ved Kvindeløbet i Hadsund. Og to dage efter var der Traktortræk i Hobro, hvor altid er med. Vi har en stand, hvis vejret tillader det, og desuden medbringer vi en røgdykkerbane til børn, som vi stiller o, – hvis det ikke står ned i stænger. Det er ganske almindeligt diskoteks røg, vi bruger. De skal kravle ind gennem røgen, og så er der en tønde med slik, de skal finde. De får en plastik brandhjelm, når de kommer ud. Røgdykkerbanen gør som regel altid lykke. Sidst, men ikke mindst så har vi førstehjælpsvagten ved arrangementet.
Vi har haft nogle møder og noget undervisning også.

Den 26. maj var vi med til Skagen Løbet, hvor vi i en del år har været vagt ved de gamle motorcykler om natten. I år måtte vi helt til Herning, da det var dér den første overnatning var. Vi var fem frivillige dernede.

Vi har hen over sommeren også haft nogle besøg i kommandocentralen – både af Lions club og dem fra bunkermuseet i Randers.

I juni måned har vi holdt et regionsmøde i Mariagerfjord kreds. Vi var to fra kredsen, der var med til landsrådsmøde den 10. og 11. juni.

De første 14. dage af juli måned var vi fem fra Mariagerfjord kreds, der var med på Projekt Østbørn Lilje Lejren – en lejr for polske børnehjemsbørn.

Sidst i juli var der Dyrskue i Hobro, hvor vi også altid er med. Vi har opsynet natten mellem fredag og lørdag – både med pladsen og teltet, hvor de opbevarer alle præmierne.

Vi er også med ved selve dyrskuet, hvor vi igen har røgdykkerbanen for børn med. Vi har også en PR stand. Og så har vi førstehjælpsvagten. …Hvis altså vejret tillader de nævnte aktiviteter. Det var så ikke tilfældet i år, da der var tung heldagsregn.

Vi kunne hverken sætte røgdykkerbane eller pavillon op. Det var godt, vi havde lastbilen med, for det var dér det hele foregik. Vi delte brandhjelme og slik ud til børnene, mens de voksne fik en kuglepen og en lille notesbog. Nå, men hvad.. Vejret er vi jo ikke herre over.  

Her i august har vi været med til endnu et traktortræk, hvor vi også førstehjælpsvagten. Arrangementet varede fra kl. 12.00 til kl. 22.00.

Vi har også været til sommerfest i Vesthimmerland kreds. Det var en rigtig hyggelig aften. Den 17. august har NOBR (Nordjyllands Beredskab) kaldt til et møde angående fremtidig undervisning. Og endelig har Edith Hasager-kirk og jeg haft et enkelt Robust Borger kursus i løbet af sommeren, hvilket der kommer et par stykker mere af.

Print alle sider