Kender du en frivillig, der ikke får FRIVILLIG?

Hvad sker der i den frivillige del af redningsberedskabet i andre af landets kredse? Og på landsplan? Det fortæller vi i FRIVILLIG.

Hvorfor deltager Beredskabsforbundet i en konference i Riga med beredskabsorganisationer fra andre Østersølande? Det kan du læse i FRIVILLIG.

Hvem fik Den Danske Redningsberedskabspris i år, og hvad fik nordjyske frivillige ud af at besøge Samsø? Det skriver vi om i FRIVILLIG.

FRIVILLIG fortæller mange nyttige og underholdende historier om og til de frivillige i beredskabet og Beredskabsforbundet. Men det er ikke alle frivillige og forbundsmedlemmer, som får online-magasinet tilsendt direkte via mail.

Kender du en frivillig, der ikke får FRIVILLIG i sin mail-indbakke? Så foreslå ham eller hende at gå ind på bfmedlem.dk, hvor man selv udfylder sine oplysninger i medlemskartoteket og angiver nederst i venstre kolonne, at man gerne vil modtage FRIVILLIG. Har vedkommende problemer med at logge ind, så kontakt den lokale kredsledelse.

redaktionen

FRIVILLIG Beredskab

Nr. 05 2019

Udgivet af:
Beredskabsforbundet
Hedelykken 10
2640 Hedehusene
Tlf. 3524 0000
www.beredskab.dk
bf@beredskab.dk

Protektor: Hendes Majestæt Dronningen

Ansvarshavende redaktør: Per Falborg, per@beredskab.dk

Redaktion:

FRIVILLIG Beredskab er et onlinemagasin fra frivillig til frivillig. Det udkommer 6 gange om året.
Har du en sød, sjov eller vigtig historie, eller nogle flotte billeder du gerne vil dele med alle de andre frivillige i landet, så send din idé, dine billeder eller din historie til: frivillig@beredskab.dk

Forsiden: Brandfolk i branddragter er et sjældent syn foran et sminkespejl. Men sådan så det ud, da to af de nye ambassadører for BlivBrandmandNu, Kirstine Nørgaard og Simone Rasmussen, gjorde sig klar til fotoseance ved en opstartsweekend før en ny sæson med ambassadører på de sociale medier. (Foto: Torben V. Jensen)

Her kan du læse mere om
Beredskabsforbundets regionale afdelinger:

Print alle sider