Kender du en frivillig, der ikke får FRIVILLIG?

Hvad sker der i den frivillige del af redningsberedskabet i andre af landets kredse? Og på landsplan? Det fortæller vi i FRIVILLIG.

Hvorfor får Beredskabsforbundet nu nye logoer, lidt ændrede farver og en ny billedstil – ja en helt ny visuel identitet? Det gør vi dig klogere på i dette nummer af FRIVILLIG.

Hvor skal det næste landsstævne for Beredskabsforbundets frivillige afvikles? Det fortæller vi i FRIVILLIG.

FRIVILLIG fortæller mange nyttige og underholdende historier om og til de frivillige i beredskabet og Beredskabsforbundet. Men det er ikke alle frivillige og forbundsmedlemmer, som får online-magasinet tilsendt direkte via mail.

Kender du en frivillig, der ikke får FRIVILLIG? Så foreslå ham eller hende at gå ind på bfmedlem.dk, hvor man selv udfylder sine oplysninger i medlemskartoteket og angiver nederst i venstre kolonne, at man gerne vil modtage FRIVILLIG. Har vedkommende problemer med at logge ind, så kontakt den lokale kredsledelse.

redaktionen

FRIVILLIG Beredskab

Nr. 04 2019

Udgivet af:
Beredskabsforbundet
Hedelykken 10
2640 Hedehusene
Tlf. 3524 0000
www.beredskab.dk
bf@beredskab.dk

Protektor: Hendes Majestæt Dronningen

Ansvarshavende redaktør: Per Falborg, per@beredskab.dk

Redaktion:

FRIVILLIG Beredskab er et onlinemagasin fra frivillig til frivillig. Det udkommer 6 gange om året.
Har du en sød, sjov eller vigtig historie, eller nogle flotte billeder du gerne vil dele med alle de andre frivillige i landet, så send din idé, dine billeder eller din historie til: frivillig@beredskab.dk

Forsiden: Beredskabsforbundets kommende nye logoer og et eksempel på den billedstil, som forbundets kommunikationsmateriale fremover skal følge. Fra designmanualen “Beredskabsforbundets kommunikation”, august 2019.

Her kan du læse mere om
Beredskabsforbundets regionale afdelinger:

Print alle sider