Glad for at være brandmand m/k? Vil du fortælle hvorfor?

Mange brandstationer mangler deltidsbrandfolk og frivillige brandfolk. Beredskabsforbundets kampagne BlivBrandmandNu.dk hjælper med at finde dem.

Men BlivBrandmandNu har brug for hjælp – måske fra dig. Siden efteråret 2017 har BlivBrandmandNu med succes drevet et ambassadør-korps af brandfolk fra forskellige brandstationer, som fortæller personlige historier fra livet som brandmand.

Ambassadørerne skiftes jævnligt ud, og nu er der brug for syv nye ambassadører til sæson 3, der løber fra november 2019 til juli 2020.

Ganske almindelige brandfolk

Det er frivilligt og ulønnet arbejde, men som ambassadør får du mini-kurser i brugen af sociale medier, filmteknik og præsentationsteknik. Desuden deltager du i et par professionelle produktioner, og du er ansigtet udadtil på kampagnen. Dermed kan du også skabe positiv opmærksomhed om dit eget beredskab og din egen brandstation.

Du skal ikke være supermand eller superkvinde. BlivBrandmandNu.dk’s ambassadører skal gerne være ganske almindelige brandfolk – og gerne af den type, som ikke er bange for at ”vise sig frem”.

Læs mere her på BlivBrandmandNu.dk, hvis du har lyst til at blive ambassadør.

Ambassadørkorpset bliver jævnligt udskiftet, så der hele tiden er nyt og spændende indhold på BlivBrandmandNu.dk’s Facebook-side.

Ambassadørerne deltager i et par professionelle video-produktioner, så man skal ikke være bange for at “vise sig frem”.

Print alle sider